Puber Top Coach

 


            

 
 Thema Avonden  
   

“Wie veel lacht krijgt later rimpels op de juiste plaats.”

 

 

 

 

W E R K W I J Z E
Bijna iedere school, vereniging of gemeente organiseert voor betrokkenen thema avonden. Voor menig organiserend comité vaak weer een kunst om met een goed thema de zaal vol te krijgen en met een goede spreker de zaal te boeien van begin tot het eind.


PTC verzorgt thema avonden voor verenigingen, scholen, ouderraden en gemeenten. Heeft u al een thema in gedachten of wilt u samen met ons bespreken welk thema het meeste aansluit bij de behoefte die leeft onder uw genodigden? Ook kunnen wij u bijstaan in de communicatie naar uw doelgroep, want ook voor u als organisatie is het spannend of er weer voldoende opkomst zal zijn.


Wij kennen verschillende samenwerkingsvormen;

1. Wij komen op uw avond (ochtend of middag) een presentatie geven met een thema uit ons aanbod.

2. Wij  maken een maatwerk presentatie op basis van uw input, wensen en behoefte. Onze spreker verzorgt deze presentatie op uw locatie.

3.  Wij komen vooraf bij u op bezoek en bespreken samen wat uw wensen zijn. U maakt kennis met de spreker en samen komen jullie doelstellingen tot stand. Met uw input, de nodige Do’s & Dont’s, wordt de toon van de presentatie aangepast aan uw organisatie en publiek. De spreker zal na het bezoek een maatwerk presentatie voor u maken en deze ook vooraf met u afstemmen. Wat volgt is een perfecte avond die aansluit bij jullie wensen en verwachtingen    
 

 

 

V O O R   W I E
· Voor ouderraden
· Voor onderwijsinstellingen (bijv. voor thema avonden, open dagen, etc.)
· Voor verenigingen
· Voor gemeenten   

 

 

U I T G A N G S P U N T E N
Kenmerken Thema Avonden;
· Thema dient aansluiting te hebben met de dienstverlening van PTC (pubers, gezinnen, opvoeden, ouders, grenzen bewaken, opleiding, motivatie, drugsgebruik, alcoholgebruik, etc.)
· Een thema avond kan, anders dan de naam doet vermoeden, ook overdag worden gehouden.
· Iedere thema avond kent zowel een gedeelte informatieoverdracht, tips & tricks alsmede een interactief deel met de bezoekers. Indien gewenst kunnen er tevens workshops worden georganiseerd vanuit hetzelfde thema.
·  De organisatie verzorgt zowel locatie, vergroot beeld via beamer & versterkt geluid inclusief handmicrofoon. PTC verzorgt de presentatie in Power Point en neemt deze op een USB stick mee.
· PTC spreker is één uur voor aanvang aanwezig en zal na de presentatie nog één uur aanwezig zijn voor het beantwoorden van persoonlijke vragen van bezoekers.
· Duur van een Thema Avond circa 1,5—2,5 uur (in overleg met organisatie) 

 

   

 

 

 

 

 

T A R I E V E N   D I E N S T V E R L E N I N G
Een “Thema Avond” zonder voorgesprek op locatie (wel telefonisch afstemming) en vanuit een bestaande presentatie kost € 495,- excl. btw. Een maatwerk “Thema Avond” is ook mogelijk. Indien gewenst kunnen we de “Thema Avond” persoonlijk bij u op locatie voorbespreken.

De kosten voor een “Thema Avond” zijn modulair opgebouwd. 

PTC  

 

        

Home | Contact | PTC| Vacatures | FAQ | Voorwaarden | Disclaimer |