Puber Top Coach

 Onderwijs/Verenigingen/Gemeente

PuberTopCoach verzorgt voor onderwijsinstellingen, verenigingen en gemeenten projecten, trainingen en workshops. Afhankelijk van de doelstelling maken onze medewerkers maatwerk concepten waarin we informeren, trainen, spiegelen en sport & spel activiteiten verwerken.

Onderwijsinstellingen
PTC biedt modulaire lesstof aan die één op één geïntegreerd kunnen worden in de lessen maatschappijleer. Vanuit diverse thema’s besteden we aandacht aan zelfbeeld, kwaliteiten, allergieën, pesten, sociale differentiatie, etc.

Tevens bieden wij aan onderwijsinstellingen groepscoaching aan voor leerlingen die afwijkend gedrag vertonen welke gerelateerd is aan de puberteit. Hierbij kunt u denken aan problemen t.a.v. de hiërarchie (macht van de docent wordt niet geaccepteerd), verbale en/of fysieke agressie, laag zelfbeeld, lage communicatieve vaardigheden, omgang met groepsdruk, etc.

Verenigingen
PTC traint vrijwilligers van verenigingen in de kenmerken van de huidige generatie pubers, de opvoedende rol van trainers, begeleiders en coaches, het bewaken van grenzen en het bieden van veiligheid binnen uw vereniging.

Ook ondersteunen wij verenigingen in het opstellen en handhaven van huis- en gedragsregels, en het communiceren van deze regels naar leden en ouders van leden.

PTC ondersteunt besturen van verenigingen, geeft train-de-trainer sessies, workshops en informatiebijeenkomsten. Wilt u weten wat PTC voor uw vereniging kan betekenen? Vraag hier een kennismakingsgesprek aan.

Gemeente
PTC geeft oudertrainingen, workshops en informatieavonden voor ouders van pubers. Wij maken onderscheid tussen ouders met pre-pubers (groep 7 & 8) en voor ouders met pubers op het middelbaar onderwijs.

Heeft uw gemeente specifieke problemen met jeugdige inwoners (bijv. overmatig drank of drugsgebruik, hoog percentage zelfdoding, normvervaging, etc.)? Bespreek samen met PTC een maatwerk aanpak voor een “tailor made” plan van aanpak.

 

 

Home | Contact | PTC| Vacatures | FAQ | Voorwaarden | Disclaimer |